Ganevik fyramålsskytt när Mullsjö vann

13 oktober 2018 23:08
HERR

Mullsjö AIS stod som vinnare i den sjunde omgången av SSL när man bortaslog Höllvikens IBF med 8-4 efter man haft en ledning med hela 7-1.

Det var ett spelsuget Mullsjö som ställde upp i matchen mot Höllviken efter förlusten senast mot Växjö. Kim Ganevik startade målskyttet efter 4:52 i den första perioden där Mullsjö hade det mesta av bollinnehavet. Fyra minuter senare var det Sebastian Palmqvist tur att göra mål med en snabb sidledsförflyttning och ett hårt handledskott upp i nättaket bakom Höllvikens målvakt. Pelle Tarenius kunde senare göra 3-0 i powerplay snyggt assisterad av Tim Braillard.

Andra perioden startade med ett boxplay för Mullsjö då Rikard Eriksson åkt ut för slag. Istället för ett Höllvikenmål så kunde Ganevik göra sitt andra mål för matchen i boxplay assisterad av Isaac Rosén. Även 5-0 målet kom från Ganeviks klubba även då assisterad av Isaac Rosén. Radarparet från förra säsongen började kännas igen.

Höllviken begärde timeout efter 5-0 målet och fick senare utdelning och Marcus Jelsnes som gjorde en bra debutmatch i Mullsjömålet fick släppa in sitt första mål. Pelle Tarenius gjorde 18:14 sitt andra mål assisterad av Viktor Wibring i en snygg spelvändning.

Den tredje perioden startade i ett rasande tempo och redan efter 2 sekunder gjorde Anton Vestlund mål med ett skott i krysset. Höllviken kunde senare kvittera tre gånger om efter två stycken Mullsjö utvisningar och efter de tagit ut målvakten redan i den elfte spelminuten. Det räckte dock inte hela vägen för Höllviken och Kim Ganevik kunde göra sitt fjärde mål i öppen kasse i slutminuterna assisterad av Daniel Gidske.

Nästa hemma match är den 31:a oktober då man tar emot nykommlingarna Lindås Rasta IBK. Varmt välkommna!