Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Hett möte mellan rivalerna väntar i årets sista match

14 december 2019 13:05
DAM

Det är den 11 oktober och hemmapremiär. Det är fredagskväll, matchuret står på 19.59 och hemmapubliken är euforisk. Annie Friberg har precis satt 5-4 till sitt Mullsjö mot tippade seriesegrarna. Nu väntar ett nytt hett derby mot ärkerivalen Fagerhult Habo. Ska Mullsjö upprepa bedriften från hemmapremiären?


Det är bara 1.5 mil mellan orterna, rivaliteten är på max och det är allmänt känt att det varit tuffa bataljer lagen imellan genom åren. Det är inte bara poäng som står på spel utan också prestige om vem som är störst i bygden. Mullsjö spände musklerna senast och vann efter sekunddramatik i första mötet av två denna säsong.

-Det ska bli galet kul att mötas igen, speciellt efter den senaste matchen mot dem. Det var ju en otroligt spännande match senast, säger målvakten Rebecca Stjärnklint som har ett förflutet i just Fagerhult Habo.

Nu väntar returmatch i Habo Sporthall på söndagen och det är ett laddat Mullsjö som kommer till årets sista match.

-Senaste derbyt hade vi en otroligt bra känsla och positivitet i laget som har fortsatt hela vägen, vilket jag tror är en viktig del i det hela i en sådan här tuff match, säger Stjärnklint och fortsätter.

-Det är en riktigt rolig men samtidigt tuff match som väntas och det gäller att vi är förberedda till 1000.

"Vågar köra på med vårt spel"

Fagerhult har en erkänt stark offensiv med Anteryd i spetsen. Något som Mullsjö är väl medvetna om. De blåa är väl rustade och vet vilka vapen som krävs för att få stopp på motståndarna.

-Våra markeringar är A och O. Att vi är fokuserade på vad som händer där ute på banan men att vi samtidigt vågar köra på med vårt eget spel. Sedan krävs att vi sätter ett grymt försvar och att även vi vågar pressa dem på deras svagheter, avslutar hon.

Matchen startar 16.00 i Habo Sporthall.