Söndag
17 Dec 2 matcher
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Måndag
22 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
02 Feb 1 match
Fredag
09 Feb 2 matcher
Fredag
16 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Fredag
23 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match

”Det är en av Sveriges största talanger”

16 januari 2024 21:29
HERR

Inför hemmaderbyt mot JIK så skrev en av landets hetaste talanger på ett nytt kontrakt med Mullsjö AIS. Det börjar gälla efter säsongen och sträcker sig över säsongen 2025/2026.
– Jag trivs bra med laget och ledarstaben. Jag får mycket förtroende som jag vill förvalta och hjälpa laget att vinna, säger Tim Lindberg om sitt nya kontrakt.


Det var inför den här säsongen som Jönköpingsbördige Tim Lindberg kom överens om en dubbellicens med västgötaklubben. Så han har under året både spelat division två innebandy med sin moderklubb KFUM Jönköping samtidigt som han imponerat stort i Svenska Superligan. Så pass stort att fler än Mullsjö AIS var intresserad av honom inför nästa säsong.
– Att Tim, som är en av landets största talanger, nu väljer oss visar såklart på att vi är att räkna med och att vi är flera som känner att vi har någonting på gång, kommenterar sportchef Jesper Axell.

18-åriga forwarden har gjort elva mål och två assist på 13 seriematcher i SSL den här säsongen vilket såklart är ett imponerande facit.
– Tim jobbar också hårt varje träning och match och bidrar inte bara med poäng utan också en proffsig inställning vilket alltid är viktigt för oss, fortsätter Axell.

Lindberg själv, som samma säsong, gjort 17 poäng på nio matcher i division två är också nöjd med hur säsongen artat sig.
– Jag är nöjd med första halvan av säsongen. Tyvärr fick jag en skada som gjorde att jag var borta i tre veckor men nu är jag tillbaka och jag vill vara ännu bättre. Jag vill fortsätta jobba hårt för laget och vinna matcher, kommenterar han själv sin debutsäsong för Mullsjö AIS i Superligan.