Fredag
07 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Tisdag
11 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Tisdag
18 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Fredag
28 Okt 1 match
Söndag
13 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 2 matcher
Lördag
03 Dec 2 matcher
Onsdag
07 Dec 1 match
Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Tisdag
27 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 2 matcher
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
04 Feb 1 match

Schweizisk landslagsspelare klar för Mullsjö AIS

25 februari 2022 06:00
NYFÖRVÄRV

Den fina traditionen av schweiziska landslagsspelare som drar på sig Mullsjötröjan får en fortsättning inför säsongen 22/23. Efter succéer som Roger Gerber, Tim Braillard och Jan Zaugg så har nu Köniz-spelaren Pascal Michel anslutit sig till skaran av importer till de västgötska skogarna.

– Jag har följt Mullsjö under en ganska lång tid nu. Jag gillar verkligen stämningen i hallen och andan i föreningen, liksom deras sätt att spela innebandy, kommenterar han övergången.


Michel fyller 22 år i år och anses som en mycket lovande spelare i sitt hemland. Han har främst huserat som forward och hans klubbfattning är right.
– Pascal är en ung och förhoppningsvis kommande storspelare. Han har snabba fötter och bra skott och en personlighet som vi tror kommer passa bra i laget, kommenterar sportchef Jesper Axell.

Michel har under den här säsongen gjort näst flest poäng i laget, 26 stycken, vilket såklart vittnar om en poängfarlighet som han också hoppas bidra med även i SSL.
– Jag skulle vilja säga att jag är en spelare som alltid vill skapa något framåt. Jag är också bra på att göra avvägningar mellan skott och pass. Jag hoppas att jag kan bidra till att Mullsjö är med och slåss i toppen av serien nästa år, kommenterar Michel.

I Floorball Köniz är det alltså bara en spelare som gjort fler poäng. Det är en tidigare Mullsjöbekanting och publikfavorit Jan Zaugg som återvände hem efter två säsonger i Mullsjötröjan. Michel har naturligtvis pratat med Zaugg om vad han kan förvänta sig i de Nyhemska skogarna.
– Självklart har jag pratat med Jan, och han garanterade mig att jag kommer trivas i Mullsjö. Det här blir en ny utmaning för mig och när jag spelar så spelar jag för att vinna. Jag ser väldigt mycket fram emot att lära känna klubben och laget den här sommaren, berättar Michel.

– Pascal är en spelare som vi fått varma rekommendationer av från flera håll. Det ska bli väldigt spännande att se vad han kan göra i Mullsjö och SSL, avslutar Axell.

Kontraktet är skrivet över ett plus ett år och Michel ansluter till laget den 1 augusti.