VÄNDNINGEN

28 november 2020 20:48
HERR

Med dryga minuten kvar av tredje perioden startade Mullsjö upphämtning. En upphämtning som ledde till seger i förlängning med 6-5. – Johan Nygårdh "Det är bara så sjukt gott"

Storvreta hade ett målmässigt grepp i matchen, sedan de tagit ledningen med 3-0 i första perioden. Mullsjö kröp närmre och bjöd på rejält motstånd i en underhållande match. Trots det stod sig målskillnaden till slutminuten. Då startade målkavalkaden. Mullsjö hade tagit ut målvakten tidigt. Fått ett mål bakåt i tom kasse. Men vägrade i sann MAIS-anda att ge upp.

Med dryga minuten kvar, 1.06 från slutet, spelade Jesper Sankell fram Jan Zaugg som gjorde 3-5. Strax senare gjorde Sankell 4-5. Och med två sekunder kvar att spela kvitterade Jesper Sankell.

• När vi har tre bollar upp så känns det som att allt släpper och vi fattar att det bara är en väg att gå. Idag hade vi studsarna med oss och det tycker jag vi förtjänar säger en glad Kim Ganevik!

Matchen gick till förlängning där det också dröjde till slutsekunderna innan avgörandet kom. Kim Ganevik stod välplacerad och kunde snyggt styra upp 6-5 i nättaket.

I vanliga fall hade Nyhemshallen exploderat med ett sånt här avslut på ett toppmöte. Spelarna själva och de få funktionärer som fanns på plats gav dock en segerkänsla som bröt fram till alla supporters som löst soffbiljett till kvällens match.

Vill du se fler rafflande innebandymatcher med Mullsjö. Swisha för att köpa soffbiljett till 123 312 94 00