Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Måndag
10 Aug 1 match
Fredag
14 Aug 1 match
Söndag
23 Aug 1 match
Fredag
28 Aug 1 match
Söndag
13 Sep 1 match
Fredag
18 Sep 1 match

"Vi har en stark tro på oss som är där"

15 november 2019 20:02
HERR

Omstart i SSL efter landslagsuppehållet. För Mullsjö AIS del innebär det bortamatch mot FC Helsingborg på söndag. Mullsjoais.se tog sig ett snack med den enda spelaren som blev uttagen i Sverige den här gången. "Det var en kul turnering även om jag hade önskat lite bättre spel från min egen sida", kommenterar Sebastian Palmqvist samlingen.


Mullsjö gick in i landslagsuppehållet efter en vinst borta mot Warberg men kanske framförallt efter en mycket turbulent vecka där en ledarstab försvann ut och en tillfällig kom in. Givetvis en stor sak för ett lag tycker även Palmqvist. "Det var en speciell vecka med Mullsjö innan landslagssamlingen så det var nästan skönt att åka iväg på den och bara slappa allting för en stund", berättar han.

**Samtidigt tycker han att stämningen i truppen är god och att tron på det man gör fortfarande är stark. "Men det är klart, man bygger ju upp någonting under försäsongen och början på säsongen och sen helt plötsligt är inte tränarna där och man vet inte riktigt vad som händer. Så givetvis har det påverkat oss men samtidigt tycker jag vi har en bra stämning i truppen och en stark tro på det vi gör", fortsätter 25-åringen. ** Beträffande matchen mot FCH menar han att den största fällan är dom själva. "Det blir viktigt att vi spelar smart och inte tror att vi bara kan hämta hem tre enkla. Man brukar inte få speciellt mycket hjälp med energi och tempo i den hallen, så där gäller det att vi håller det uppe själva på en bra nivå."

Han menar också att FC Helsingborgs största hot är deras spelvändningar. "Dom gäller det att vara med på, annars straffar dom oss direkt", avslutar han.

Matchen spelas som sagt i Helsingborg nu på söndag klockan 15.00 och kan man inte vara på plats sänds den på SSLplay.se.