Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Storvreta
STO

"Man springer runt med gåshud"

9 oktober 2021 16:06
HERR

På söndag klockan 17.00 är det alltså dags för den riktiga säsongspremiären. Det är Storvreta som kommer på besök och en som ser framemot att springa fram inför sin nya hemmapublik är Andreas Lindholm.

  • Alla i laget, inklusive mig själv, får en boost av att publiken äntligen är tillbaka igen, kommenterar han för Mullsjoais.se

Lindholm är som bekant ny för i år och har därför inte spelat som hemmaspelare inför Blue Farmers och övriga hemmapublik. Han har dock hunnit med en vinst mot Kalmarsund inför begrnsat antal åskådare. -Säsongsinledningen har varit lite blandad. I premiären borta mot Växjö och nu senast mot JIK har det funnits mycket mer att önska från oss i laget. Kalmarsundsmatchen som vi hade i Nyhem tycker jag vi gör en mycket mer stabil insats sett över sextio minuter. Men det finns mer att hämta i laget, menar forwarden.

Jönköpingsbördige Lindholm är dock nöjd med välkomnandet i laget även om han inte är riktigt nöjd med sina egna insatser såhär långt. -Men det ska bli ändring på det framöver, lovar han.

Det är fritt fram för publiken mot Storvreta och Lindholm menar att såväl som han övriga laget påverkas mycket av att så är fallet. -Det är som natt och dag. Man får en rejäl boost av publiken och man springer runt med gåshud vissa stunder när Blue Farmers drar igång, avslutar han.

Säkra din biljett idag sås ses vi på matchen!