Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Sankell lämnar Mullsjö AIS

16 december 2021 21:00
HERR

Mullsjö AIS och Växjö Vipers har träffat en överenskommelse som gör att Jesper Sankell återvänder till smålandsklubben per omgående.

-Det handlar om att Jesper och hans familj ska få ihop sitt liv samtidigt som vi har lyckats komma överens med Växjö på ett sätt som båda klubbarna är nöjda med, kommenterar Mullsjö AIS sportchef Jesper Axell.


Mullsjöfostrade Sankell återvände till sin moderklubb inför säsongen 20/21 efter flera år i Växjö. Nu gör han alltså samma resa fast åt andra hållet.

-Vi lever i en idrott där spelare med familj måste få arbetslivet, familjelivet och andra saker att fungera. I Jespers fall innebär det en flytt till Växjö. Samtidigt stod han under kontrakt med oss och är landslagsspelare och världsmästare. Vi är nöjda över att ha kommit överens med Växjö och tackar Jesper för hans insatser hos oss den här gången, meddelar Axell.

Huvudpersonen själv vill passa på att tacka flera i föreningen.

-Jag är tacksam för denna tid i Mullsjö. Jag har alltid haft som mål att få vinna något med min moderklubb, jag vann aldrig något guld men jag lyckades få med mig en bronsmedalj tillsammans med Mullsjö, vilket är något jag är stolt över. Jag vill också tacka spelare och ledare som hjälpt mig på min resa till det VM-guld jag i veckan var med och vann. Extra stort tack vill jag rikta till Kim Ganevik som tagit hand om mig och alltid funnits där för mig under min tid i Mullsjö, samt Mullsjös fysio Martin Grönhage för all hjälp och stöttning under åren, kommenterar Sankell.

Mullsjö som börjat starkt har dragits med skador och sjukdomar och en förutsättning för Sankells övergång är att truppen kommer behöva breddas meddelar Axell.

-Vi tittar på förstärkningar till truppen, både för att ersätta luckan efter Jesper och för att göra truppen både spetsigare och bredare, avslutar han.