Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Mullsjö värvar norsk talang

13 maj 2022 20:15
NYFÖRVÄRV

Mullsjö AIS fortsätter att blicka västerut och värvar nyblivna norska mästarna Tunets stortalang Joachim Trandum Terjesen. Norrmannen som var ett stort utropstecken under VM är en i raden av flera norska spelare i de västgötska skogarna.

– ”Terjen” är en spelare med fantastiskt speed och styrka. Han har en väldigt bra inställning och attityd och gör allt för att laget ska vinna, kommenterar sportgruppens Andreas Elf.


Tunet vann norska NM-finalen med uddamålet mot Greåker och Terjesen kan därmed titulera sig norsk mästare innan han lämnar hemlandet för äventyr i Sverige och Mullsjö.
– Jag är väldigt glad att komma till Mullsjö. Jag har alltid haft en önskan om att spela innebandy på den högsta nivån och då blev det spännande när Mullsjö hörde av sig. Efter att jag varit på besök så fick jag ett gott intryck av den snabba innebandyn som laget spelar, kommenterar Terjesen.

Forwarden gjorde under säsongen tolv mål och tio assist på 18 matcher i grundserien men hans absoluta styrkor finns i det uppoffrande spelet menar Elf.
– Han är extremt orädd i sin spelstil och kommer passa väldigt bra in i vårt offensiva och aggressiva spel.

– Vi vill också passa på att tacka Tunet för en professionell och bra dialog, avslutar Elf.