Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Casper Karlsson klar för Mullsjö AIS

27 augusti 2022 09:00
NYFÖRVÄRV

Han fick chansen att visa upp sig i träningsmatchderbyt mot Fagerhut Habo i förra veckan. Direkt efter matchen där forwarden svarade för två mål la sportchefen fram ett kontraktsförslag. Något som Casper Karlsson signerade direkt. Därmed är förra Växjöspelaren numera en Mullsjöspelare.

– Casper har väldigt många fina egenskaper och en spelare vi tror kan konkurrera med en gång men som vi framförallt långsiktigt tror kan utvecklas, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Karlsson fick mest husera i Växjös utvecklingslag och fick endast göra sporadiska inhopp i Superligan för smålandslaget. Efter säsongen gick han till Lagan i Allsvenskan men när de fick lägga ner klubben var spelarna fria att gå vart dom ville. Valet blev Mullsjö AIS.

– Jag ville ta nästa steg i min karriär så när MAIS ringde var det ett givet val för mig. MAIS-publiken är känd över hela landet så att få spela framför dem var en stor faktor för valet, berättar den unga forwarden.

För de som inte följt Växjös lag i Herr1an så är det kanske svårt att veta vad Karlsson är för spelartyp. Han beskriver sig själv som en teknisk spelare med ett öga för poäng.

– Jag har också fått höra från andra att jag har ett helt ok skott, berättar han.