Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Uppmaning från styrelsen

15 mars 2022 11:38
HERR

I lördags samlades över 800 supportrar till grundseriens sista omgång i Nyhemshallen. Stämningen var stundtals elektrisk och vi är helt övertygade om att publikens stöd var en viktig orsak till segern mot FC Helsingborg. Det var förhoppningsvis en försmak på hur slutspelet skall låta i skogen utanför Mullsjö med start nu på söndag.


Föreningen Mullsjö AIS har jobbat stenhårt under de två senaste säsongerna för att reda ut konsekvenserna av pandemier och publikrestriktioner. Det drabbar en förening med stort publikstöd väldigt hårt och blir förutom en ekonomisk smäll också ett energitapp för alla krafter på och utanför plan. Energin ni i publiken skickar in under matcherna märks inte bara på spelarna, även vi som jobbar utanför får ork och kraft att jobba ännu mer och hårdare.

Vi är stolta över vår publik, vilket framgår ofta.

Nu när allting ska avgöras och ställs på sin spets i och med starten av slutspelet så uppmanar vi er supportrar att ta er ut till hallen. Vi har höga tittarsiffror på tv-sändningar vilket såklart är roligt, men ni som har möjlighet behöver vi på plats i arenan. Väl där önskar vi att ni skriker, låter och lever er in i matchen på precis det sättet ni gjort så många gånger tidigare i viktiga skeden i derbyn, kval och slutspel.

Vi i styrelsen vill därför uppmana alla Mullsjöbor och övriga supporters till föreningen, oavsett ort, att hjälpa laget och övriga runtomkring i slutspelet. Ni kan vara tungan på vågen. Köp biljett, gå på matchen!

Tack för ert outtröttliga stöd!

Köp din biljett på mullsjoais.se/biljetter