Lördag
12 Mar 2 matcher
Fredag
18 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Tisdag
22 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Fredag
19 Aug 1 match
Lördag
27 Aug 1 match
Söndag
28 Aug 1 match
Fredag
09 Sep 1 match
Söndag
11 Sep 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Onsdag
21 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Idag 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Fredag
07 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Tisdag
11 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Fredag
28 Okt 1 match
Söndag
13 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 2 matcher
Lördag
03 Dec 2 matcher

Två nya år för Mullsjökaptenen

29 april 2021 09:00
KONTRAKTSFÖRLÄNGNING

Kasper Hedlund förlänger kontraktet med Mullsjö AIS. Den 28-åriga lagkaptenen har kritat på för ytterligare två år i västgötaklubben. En lång era blir därmed ännu längre. – Mullsjö är klubben i mitt hjärta och jag är helt säker på att vi som lag inte upplevt våra största stunder än, kommenterar Hedlund.


Hedlund är född och uppvuxen i Mullsjö. Han har aldrig representerat någon annan förening och de senaste åren har han gjort det med kaptensbindeln på armen. Det är lätt att förstå att sportchef Jesper Axell är nöjd

– Det är såklart en oerhörd glädje att vår lagkapten, med den erfarenhet och kapacitet han besitter, väljer att stanna hos oss två år till, kommenterar Axell.

Hedlund var bofast i landslaget tills han tvingades tacka nej till landslagsspel för något år sedan för att vila sin kropp efter hård belastning. Detta verkar ha gett resultat då han fått vara hel och spela mer i år än på länge, något som vägde in i hans och föreningens beslut om ett fortsatt spel i den blå tröjan.

– Säsongen 19/20 hade jag rätt mycket problem med mitt knä under stora delar av säsongen. Så inför denna säsongen hade jag och Martin, vår sjukgymnast, ett lite annat upplägg kring försäsongen för att minska belastningen på mitt knä. Detta har fallit väl ut och jag har haft betydligt mindre problem i år. Detta har i sin tur gjort att jag känner att jag kan fortsätta spela. Så ”Jeppe” var snäll och erbjöd mig ett kontrakt, trots att han helst vill ha snabba spelare, skrattar Hedlund.

Hedlund gjorde sin debut i Svenska Superligan redan säsongen 2008/2009 och har därmed varit med i alla säsonger Mullsjö spelat i högsta serien. Ett oerhört imponerande facit och frågan är nu om han siktar på att spela så att han blir den första som får tröjan hissad i Nyhemshallen?

– Det är såklart inte upp till mig att avgöra. Hade jag fått bestämma hade klubbens första tröja i taket på något sätt symboliserat alla ideella krafter och supportrar som gör vår verksamhet möjlig. Men självklart, att få sin tröja hissad är något som hade varit stort och betytt väldigt mycket för mig personligen, kommenterar han.

Hedlund är känd för sina delikata passningar genom motståndarförsvaret som mer än en gång suttit på bladet på medspelaren. Men inte minst i år har han också täckt mängder med skott och visat hjärta i slutspelet vilket såklart sänder signaler till övriga spelare.

– Kasper är seriös i allt han gör och har en blick för spelet som få andra. Övriga kommentarer är egentligen överflödiga. Alla som följer innebandyn i Sverige vet vad Kasper kan. Vi är glada att fortsatt kunna bygga ett superligalag med honom i spetsen, avslutar Axell.