Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Leo Olsson stannar i Mullsjö

16 juni 2020 09:00
HERR

Studentmössan är precis avtagen och nytt tvåårskontrakt är signerat för Leo Olsson i Mullsjö AIS.
– En stabil back som kommer växa med mer ansvar och rutin säger, vice sportchef Daniel Unoson.


Även backen Leo Olsson har alltså förlängt. Olsson kom också han från Hovslätt inför föregående säsong och fick testa på spel i högsta serien relativt snabbt. Han gjorde två mål och fyra assist från sin backposition men stod flera matcher framförallt för ett stabilt och tryggt spel trots sin ringa ålder.
– Leo är ung och lovande och visar på väldigt stabilt spel på sin backposition redan nu. Han har många kvalitéer och vi tror att om han jobbar hårt så kommer dessa slipas och utvecklas ordentligt kommande år, berättar sportgruppens Daniel Unoson som haft hand om förhandlingarna med Olsson.

Även Olsson själv är nöjd över att stanna i Mullsjö AIS:
– Jag blev välkomnad till Mullsjö på ett väldigt bra sätt och trivs otroligt bra i klubben. Det känns fantastiskt med två nya år och rent spelmässigt fick jag ju som bonus spela en hel del. Mot slutet av säsongen kände jag mig bättre och bättre, säger han. Att konkurrensen på backsidan ser ut att bli än tuffare kommande säsong tycker Olsson bara är bra:
– Konkurrensen har blivit skarpare men det är bara kul och en bra sak tycker jag. Träningarna kommer bli bättre och man kommer behöva kriga varje träning för att man ska ta en plats. Mitt mål är att spela på minst sex backar och det är det jag måste visa för tränarna. Men överlag är det bara positivt med konkurrens, menar Olsson.

Assisterande tränare Alexander Bergströms året är glad att Leo blir en del av hans och övriga ledares lagbygge.
– En unge kille som är härlig och duktig. Vi kunde inte vara mer nöjda att få ha kvar en sådan träningsvillig och talangfull back som redan visat att han hör hemma i SSL.

Kontakt:
Daniel Unoson, sportgruppen Mullsjö AIS
070-299 75 94