Söndag
15 Dec 1 match
Torsdag
19 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Tisdag
21 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Nominera till årets eldsjäl och Andreas Elfs hederspris

5 maj 2019 22:20

Nu är det dags att nominera dina kandidater till årets pristagare av Årets eldsjäl och Andreas Elfs hederspris.


Mullsjö AIS har åtskilliga personer som lägger ner timme efter timme och år efter år på föreningen. Man gör det med hela sin själ och hjärta och man gör det helt ideellt. De två priserna är från styrelsens sida tänkt att uppmuntra just detta och framförallt göra personerna uppmärksamma på hur mycket deras arbete uppskattas av föreningen.

Andreas Elfs hederpris

Andreas Elfs hederspris kan delas ut till en eller flera personer som på ett exceptionellt sätt genom sin gärning har bidragit till att främja Mullsjö AIS eller suporterklubben Blue Farmers. Styrelsen får besluta om pristagare efter förslag framtagna av medlemmarna eller av styrelsen själva. Gärningen för vilket priset delas ut behöver inte vara utförd under den gångna säsongen. Priset kan alltså ges för något som utförts tidigare år eller för något som gjorts under en längre period.

Årets eldsjäl

Årets eldsjäl är en person som verkat inom Mullsjö AIS och är positiv, har drivkraft och ett brinnande engagemang för föreningen. Styrelsen får besluta om pristagare efter förslag framtagna av medlemmarna eller av styrelsen själva. Priset innefattar den gånga säsongen.

Skicka dina nomineringar till [email protected] senast den 9/5. Vinnare utses därefter av styrelsen och uppmärksammas i samband med årsfesten 11/5. Skriv vilket pris det gäller, vem du tycker ska få priset samt givetvis en motivering om varför du tycker just hen skall få priset.