Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Mullsjö värvar målvaktstalang

22 september 2021 09:00
HERR

Mullsjö AIS har sedan tidigare etablerade Jonathan Larsson och Simon Lööf i sin målvaktsuppställning inför säsongen 21/22. Nu kompletteras den av en målvakt med U19-landslagsmeriter i form av Hovslätts Philip Axelsson.

– En stor målvakt med en stor framtid. Vi är väldigt glada att sakta kunna matcha in Philip under kommande säsong då vi tror att det är en framtida toppmålvakt, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Axelsson, som är bördig från Oskarshamn och Craftstaden, har de senaste säsongerna varit målvakt i Hovslätt i division ett. Han har också hunnit med 1 SM-guld under juniortiden och tillika landskamper för Sverige.

Målvakten har nu skrivit på ett treårsavtal med Mullsjö AIS där tanken är att första året mest ska spenderas i Hovslätt.
– Mullsjö har lagt upp en bra plan för mig och hur jag ska kunna växa in i SSL och bli en bra SSL-målvakt. Nu i början hoppas jag kunna lära mycket av Lööf och Jonte men också få bra träningar med MAIS, samtidigt som jag ska få matcher i Hovslätt, kommenterar Axelsson själv.

Blott 20 år gammal så förstår alla att han har framtiden för sig och det vet såklart även Axelsson själv som har höga ambitioner.
– Jag vill så klart bli en av de bästa målvakterna i ligan på sikt och en målvakt som vinner matcher åt sitt lag. Sen är det självklart också en dröm att få representera Sverige på seniornivå, avslutar han.

Kontakt:
Jesper Axell, sportchef Mullsjö AIS
070-669 82 03