Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Burra lämnar Dam för nya uppdrag

19 mars 2024 09:00
DAM

Han plockades in som tränare inför säsongen 2022-2023. Efter 2 säsonger i Damlaget lämnar han nu för nya uppdrag inom föreningen.

-Det är med sorg som jag lämnar över till någon annan som får fortsätta bygga Mais Dam nästa år, säger Burra.


Han har lett Dam, tillsammans med Fredrik Bergman, de senaste 2 säsongerna. Och den nyligen avslutade säsongen nådde laget en stabil andraplats bakom Fröjered. Den bästa placeringen på över 15 år.

-Jag tycker de här två åren har varit riktigt roliga. Jag och Fredrik har utvecklat laget, och oss själva för den delen, och vi har tagit Mais Dam en nivå upp till att bli ett topplag i divion 1, säger Burra.

Och han är tydlig med vad som varit nyckeln till framgång denna säsongen.

-Förra säsongen låg fokus på att få ett fungerande försvarspel medans i år har vi jobbat mer med offensiven, spelet med boll och där tycker jag att vi har tagit stora kliv. 141 mål på 20 matcher talar ändå sitt tydliga språk. Jämfört med förra årets 70 mål på 15 matcher. Så där har ju tjejerna gjort ett kanonjobb.

För en tid sedan aviserade Burman att han gjort sitt i damlaget för den här gången. Nu lämnar han efter säsongen för att ta sig an nya uppdrag inom föreningen.

-Som många kanske redan vet så lämnar jag efter denna säsongen och kommer ha herrar div 3, eller div 2 beroende på hur det går i stundande kval. Men det är med sorg som jag lämnar över till någon annan som får fortsätta bygga Mais Dam nästa år och jag tror laget kan bli riktigt farliga i Div1 även nästa år, säger han och avslutar.

-Jag vill passa på att tacka alla tjejerna och Fredrik för två otroligt roliga och utvecklande år i.