Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Thompsson förstärker Mullsjö AIS

5 februari 2020 18:37
HERR

Knappt har nyheten om Isaac Rosén hunnit smältas innan Jesper Axell presenterar nästa nyförvärv. Den här gången på backsidan. Det är Hovslättspelaren Eric Thompsson som förstärker Mullsjö AIS i slutspurten av serien. -Efter som vanligt konstruktiva samtal med Hovslätt hittade vi en lösning för att Eric kan spela för oss resten av säsongen vilket vi är väldigt tacksamma för, kommenterar Jesper Axell.


Thompsson är fostrad i Vetlanda där han spelade fram till säsongen 2016/2017 då han värvades till Allsvenskan och Craftstaden. När sedan flyttlasset gick vidare blev det Hovslätt i division ett för den defensivt starka backen. Där har han huserat de två senaste säsongerna men har under nuvarande säsong tränat med Mullsjö AIS flera gånger. Han har imponerat såpass på tränare och ledare att han nu alltså skrivs över till Superligalaget under de återstående 2-3 månaderna.

-Det är såklart ingen större hemlighet att vi saknat en back och nu har vi hittat en bra spelare att fylla den luckan med. Det ska bli mycket intressant att se hur Eric utvecklas under denna sista tid av säsongen, kommenterar Jesper Axell och avslutar:
-I och med att Fransson kommit in i ledarstaben, Rosén på anfallsplats och Thompsson på backsidan så känner jag att vi står väl rustat inför det tighta spelschemat som återstår och som ju är den mest intensiva fasen på hela säsongen.
Det ska bli väldigt kul att se vad det här laget kan åstadkomma.