Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Julklappsförslag från Mullsjö AIS

21 december 2021 14:41
HERR

Julklappsbekymmer? Lugn, vi har de perfekta presenterna att ge bort i jultid till mor, far, syster, bror eller vem/vilka det nu än kan handla om. Så stressa inte runt i affärerna i onödan för att leta efter julklappar när du enkelt via några knapptryck på datorn/mobilen i stället har möjlighet att ge bort en förstklassig upplevelse i form av matchbiljett, till exempel till det glödheta derbyt mot JIK lördag den 15 januari.


Hemmamatch på Annandag jul har vi inte haft sedan 2017, men då liksom vid tidigare tillfällen har det alltid varit en av säsongens absolut största publikfester då många vill ha ett avbrott från julfirandet och i stället se på innebandy från världens bästa liga i några timmar. En förstärkning på läktaren att prata lite extra med brukar det även bli av ett stort antal hemvändare som är på tillfälligt besök i trakten. Motståndare i år på Annandag jul är nykomlingen Djurgården och matchstart är 17.00.

Tio dagar senare, på trettondagsafton den 5 januari kl. 19.00 är det dags för nästa hemmamatch. Denna gång mot antagonisten Växjö som det blev förlust emot i säsongspremiären. Blir det revansch nu?

Slutligen när vi har kommit halvvägs in i januari så har vi den hetaste matchen utav dem alla, säsongens hemmaderby mot JIK som spelas lördag 15 januari kl. 17.00. Lagen har genom historien möts totalt 24 gånger i tävlingsmatcher och vid 18 utav de tillfällena har MAIS gått segrande ur det, antingen under ordinarie tid eller efter förlängning. Samma siffra för JIK är 5 och vid ett tillfälle har det slutat oavgjort även efter förlängning.

Biljetter till samtliga dessa matcher köper du på mullsjoais.ebiljett.nu

Publikkapaciteten begränsas nu kraftigt tack vara de nya restriktionerna som införs nu på torsdag den 23/12, så därmed ännu viktigare att köpa biljett i god tid för att försäkra sig om att få plats.

Vaccinationsbevis
På matcherna krävs att du kan visa upp ett giltigt vaccinationsbevis om du är 18 år eller äldre. Vaccinationsbeviset visas upp tillsammans med giltig ID-handling i samband med entré. Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se.