Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Benji: ”Den kärlek våra supporters visar oss är magisk”

24 mars 2016 22:58


Mullsjöklacken stod kvar och sjöng långt efter slutsignal och långt efter att hemmapubliken gått hem. Stödet bar inte hela vägen, men efter matchen hyllades spelarna likväl länge av de 200 tillresta fansen.

– Den kärlek de visar oss i dag efter matchen när de hänger kvar länge efter att vi deppat ihop är helt magisk, sa Benjamin Löfdahl.

Mullsjömålvakten var rejält besviken utanför omklädningsrummet där stämningen var dämpad och besvikelsen stor. Desto större var tacksamheten över stödet från supportrarna.

– Vi har Sveriges bästa publik. Det var fint tryck hela matchen i dag och de försökte verkligen hjälpa oss, men vi kunde inte svara upp mot det tyvärr och det gör nästan besvikelsen ännu större att vi inte kunde leverera ett bättre resultat för dem. Den kärlek de visar efter matchen är helt magisk.

– Kändes som Falun fick fart på grejerna och vi hängde inte med. Vi satte oss i ett dåligt läge i och med underläget, men jag tycker ändå att vi gjorde det bra i perioder. Vi krigade på och visade energi. När de fick 5-1 var det tungt. Men vi gjorde 5-2 och tog med oss positiv energi in i periodpausen inför tredje. Vi stod pall ett tag, men de fick några power plays som de förvaltade väl.

Nu är säsongen över efter en tät och intensiv kvartsfinalserie mot regerande mästarna Falun.

– Det är bara tomhet och grym besvikelse nu, säger Löfdahl.