Fredag
13 Aug 1 match
Lördag
21 Aug 1 match
Fredag
27 Aug 1 match
Tisdag
31 Aug 1 match
Lördag
11 Sep 1 match
Torsdag
16 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Torsdag
23 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Onsdag
29 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Fredag
15 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Fredag
19 Nov 1 match
Torsdag
25 Nov 1 match
Lördag
27 Nov 1 match
Fredag
03 Dec 1 match
Fredag
17 Dec 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match

Eric Thompsson får kontrakt med Mullsjö AIS

14 juni 2021 10:30
NYFÖRVÄRV

Mullsjö AIS skriver kontrakt med Eric Thompsson, senast i Hovslätts IK. Backen kommer senast från Hovslätts IK men får alltså nu chansen i Superligan.

– Eric är en spelare vi känner sen tidigare och som vi tror inte fått ut sin maxkapacitet än. Det ska bli spännande att se vad han kan göra i Mullsjötröjan, kommenterar sportchef Jesper Axell.


Den Vetlandabördiga backen fick faktiskt känna på träning med Mullsjö AIS redan för ett drygt år sedan innan pandemin bröt ut. Men en skada gjorde att det inte blev några matcher den säsongen. Föregående säsong har mest tillbringats som tränare för Hovslätts JAS-lag där hans egna spel har utvärderats och rannsakats.
– Jag ser mest positiva delar med att jag inte spelat den gångna säsongen. Jag har kunnat utvärdera mig själv som spelare och kunnat lägga fokus på att avsluta mina studier. Nackdelen har såklart varit det fysiska men där känner jag att jag kan komma ikapp ganska snart, berättar Thompsson själv.

Den defensivt starka backen menar också att det alltid varit en dröm att få representera MAIS.
– Jag har flera gånger varit i Nyhem och kollat på MAIS i grundserie och slutspel och varje gång har jag lämnat hallen med stor beundran. Publiken, proffsigheten och kvaliteten hos spelarna och arrangemanget runtomkring. Allting. Det är det som gör att man vill spela för klubben, analyserar han.

Thompsson berättar att han främst hoppas kunna bidra med ett lugn och ett perspektiv i dialogerna i utvecklingen av vad man hoppas göra.
– Sedan är jag självutnämnd expert på att täcka skott och gnugga på i boxplay, så det kommer jag garanterat bidra med, skrattar han.

– Vi ser en hög potential hos Eric och jobbar han bara hårt och lyssnar på tränarna är jag övertygad om att han kommer öka konkurrensen i vår trupp, avslutar Axell.

Kontraktet är skrivet på ett år.