Fredag
23 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Förändringar i spelartruppen

1 december 2021 01:00
HERR

Ett stukat Mullsjö AIS avslutade de sista omgångarna inför VM-uppehållet starkt trots ett stort manfall av spelare. Under tiden spelarna tillfrisknar och rehab-tränar har sportgruppen också nyheter att komma med kring spelartruppen. Två spelare lämnar och en tränare sadlar om.


Inför säsongen värvade Mullsjö AIS in Åbys Felix Karlsson. Omställningen har visat sig vara större än klubben räknat med och man går därför nu skilda vägar med spelaren.

  • Vi kan bara konstatera att utfallet inte blev vad någon av oss hoppats på men vi tackar för hans insats och önskar såklart honom lycka till i framtiden, kommenterar sportchef Jesper Axell.

En annan spelare som fått begränsat med speltid är backen Eric Thompsson. Han lånas därför ut till Vetlanda i division två.

  • Eric kommer fortfarande träna med oss och det finns en möjlighet för oss att ta tillbaka honom. Men just nu behöver han speltid, berättar Axell.

Den tredje nyheten är en rockad. Det är assisterande tränare Johan Nygårdh som snörar på sig skorna igen och lämnar taktiktavlan för att återigen satsa på sin spelarkarriär.

  • Johan har egentligen aldrig slutat helt. Han har varit med och tränat rätt mycket, inte minst nu när det varit många borta, och han känner att han har mer att ge på planen. Vi är eniga i den bedömningen och tror att han kan göra ett gott jobb för klubben på andra sidan sargen, berättar Jesper Axell.

Nygårdh la klubban på hyllan inför förra säsongen för att kliva in i tränarstaben men gör alltså nu den omvända resan.

  • Suget har sakta kommit tillbaka och jag ser det som ett perfekt tillfälle att komma in och förstärka laget och öka konkurrensen lite under resterande del av säsongen. Landslagsuppehållet gör att jag kan öka träningsmängden också för att förhoppningsvis bara bli bättre och bättre, kommenterar Nygårdh själv beslutet.