Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Onsdag
09 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Fredag
18 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Tisdag
22 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Fredag
19 Aug 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Onsdag
21 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Onsdag
28 Sep 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match

Förändringar i spelartruppen

1 december 2021 01:00
HERR

Ett stukat Mullsjö AIS avslutade de sista omgångarna inför VM-uppehållet starkt trots ett stort manfall av spelare. Under tiden spelarna tillfrisknar och rehab-tränar har sportgruppen också nyheter att komma med kring spelartruppen. Två spelare lämnar och en tränare sadlar om.


Inför säsongen värvade Mullsjö AIS in Åbys Felix Karlsson. Omställningen har visat sig vara större än klubben räknat med och man går därför nu skilda vägar med spelaren.

  • Vi kan bara konstatera att utfallet inte blev vad någon av oss hoppats på men vi tackar för hans insats och önskar såklart honom lycka till i framtiden, kommenterar sportchef Jesper Axell.

En annan spelare som fått begränsat med speltid är backen Eric Thompsson. Han lånas därför ut till Vetlanda i division två.

  • Eric kommer fortfarande träna med oss och det finns en möjlighet för oss att ta tillbaka honom. Men just nu behöver han speltid, berättar Axell.

Den tredje nyheten är en rockad. Det är assisterande tränare Johan Nygårdh som snörar på sig skorna igen och lämnar taktiktavlan för att återigen satsa på sin spelarkarriär.

  • Johan har egentligen aldrig slutat helt. Han har varit med och tränat rätt mycket, inte minst nu när det varit många borta, och han känner att han har mer att ge på planen. Vi är eniga i den bedömningen och tror att han kan göra ett gott jobb för klubben på andra sidan sargen, berättar Jesper Axell.

Nygårdh la klubban på hyllan inför förra säsongen för att kliva in i tränarstaben men gör alltså nu den omvända resan.

  • Suget har sakta kommit tillbaka och jag ser det som ett perfekt tillfälle att komma in och förstärka laget och öka konkurrensen lite under resterande del av säsongen. Landslagsuppehållet gör att jag kan öka träningsmängden också för att förhoppningsvis bara bli bättre och bättre, kommenterar Nygårdh själv beslutet.