Lördag
01 Okt 1 match
Torsdag
06 Okt 1 match
Fredag
07 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Tisdag
11 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Tisdag
18 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Fredag
28 Okt 1 match
Söndag
13 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 2 matcher
Idag 2 matcher
Onsdag
07 Dec 1 match
Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Tisdag
27 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 2 matcher
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
04 Feb 1 match

Förändringar i spelartruppen

1 december 2021 01:00
HERR

Ett stukat Mullsjö AIS avslutade de sista omgångarna inför VM-uppehållet starkt trots ett stort manfall av spelare. Under tiden spelarna tillfrisknar och rehab-tränar har sportgruppen också nyheter att komma med kring spelartruppen. Två spelare lämnar och en tränare sadlar om.


Inför säsongen värvade Mullsjö AIS in Åbys Felix Karlsson. Omställningen har visat sig vara större än klubben räknat med och man går därför nu skilda vägar med spelaren.

  • Vi kan bara konstatera att utfallet inte blev vad någon av oss hoppats på men vi tackar för hans insats och önskar såklart honom lycka till i framtiden, kommenterar sportchef Jesper Axell.

En annan spelare som fått begränsat med speltid är backen Eric Thompsson. Han lånas därför ut till Vetlanda i division två.

  • Eric kommer fortfarande träna med oss och det finns en möjlighet för oss att ta tillbaka honom. Men just nu behöver han speltid, berättar Axell.

Den tredje nyheten är en rockad. Det är assisterande tränare Johan Nygårdh som snörar på sig skorna igen och lämnar taktiktavlan för att återigen satsa på sin spelarkarriär.

  • Johan har egentligen aldrig slutat helt. Han har varit med och tränat rätt mycket, inte minst nu när det varit många borta, och han känner att han har mer att ge på planen. Vi är eniga i den bedömningen och tror att han kan göra ett gott jobb för klubben på andra sidan sargen, berättar Jesper Axell.

Nygårdh la klubban på hyllan inför förra säsongen för att kliva in i tränarstaben men gör alltså nu den omvända resan.

  • Suget har sakta kommit tillbaka och jag ser det som ett perfekt tillfälle att komma in och förstärka laget och öka konkurrensen lite under resterande del av säsongen. Landslagsuppehållet gör att jag kan öka träningsmängden också för att förhoppningsvis bara bli bättre och bättre, kommenterar Nygårdh själv beslutet.