Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Fredag
19 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Tisdag
23 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Fredag
09 Apr 1 match
Måndag
12 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match

Talangfull trio lämnar Mullsjö AIS

19 april 2021 15:10

Damernas serie pausades i höstas och den 26 februari kom beskedet att serien avslutades. Mullsjö AIS blickar mot 2021/2022 men nu står det klart att västgötarna får klara sig utan tre av sina talanger kommande säsong.


Säsongen 2020/2021 blev inte riktigt som tänkt. Efter tre raka förluster i damernas division 1 sattes säsongen på paus och i februari kom, det inte helt oväntade beskedet, att säsongen ställs in. Nu siktar laget framåt på nästkommande säsong men man får göra det utan den talangfulla trion, systrarna Alva och Tilda Härnborg och Julia Nalbin, som nu lämnar för spel i Tidaholmslaget Fröjereds IF.

Så här säger huvudtränare Anette Westman om spelarförlusten.

-Som tränare är det såklart kännbart att tappa tre talanger men samtidigt är man glad för deras skull, och för klubben, att vi återigen har producerat fram talangfulla spelare som jag tror kommer gå hela vägen till högsta ligan SSL.

"Varit i kontakt med flertalet intressanta spelare"

Sportgruppens arbete med att formera nästkommande säsongs spelartrupp, och att ersätta trion, är redan i full gång.

-Vi jobbar aktivt med att fylla ut truppen. Vi har varit i kontakt med flertalet intressanta spelare som kommer till oss på provträningar framöver, säger Hannah W Grönhage, huvudansvarig för Sportgruppen Dam.

Mullsjö har genom åren haft en fin utveckling på ungdomssidan och fler talanger är på väg upp.

-Det kommer spelare underifrån som mycket väl kan vara med och fightas om platser i damlaget framöver, avslutar Grönhage.

Mullsjö AIS önskar Alva, Tilda och Julia stort lycka till i sin fortsatta satsning och hoppas få se dem i Mais-tröjan igen.