Fredag
23 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Mullsjö
MUL

Kan Mullsjö stå emot i 60 minuter mot Falun?

9 februari 2018 15:00
Matchguide

I det senaste mötet mellan Falun och Mullsjö var det lika efter två spelade perioder. Men i den sista perioden sprang siffrorna iväg och Falun vann med 10-4. Kan Mullsjö stå emot i tre perioder mot ett hemmastarkt Falun denna gång?


Falun - Mullsjö

Lördag 18.30 JALAS Arena

Fem senate Falun: F, V, V, V, V

Fem senaste Mullsjö: V, V, V, F, V

Falun åkte på säsongens fjärde förlust senast när man gästade Storvreta som i och med den vinsten knuffade ned Falun från serieledningen. Nu har dalalaget siktet på att återta den plasten när Mullsjö kommer på besök. Gästerna står inför en tuffuppgift för Falun är fortfarande obesegrade på hemmaplan. Noterbart är att poängkungen Alexander Galante Carlström har spelat tre matcher efter sin återkomst från en skada, han fick gå poänglös från matchen mot Storvreta men svarade för fem mpål och tre assist i de två första matcherna.

Mullsjö har visat fin form och kommer med tre raka vinster i bagaget. Gästerna är något starkare på hemmaplan och har fyra raka segrar på hemmaplan. På bortaplan har det gått något knackigare och på de fem senaste bortamatcherna har man endast två vinster. Mullsjö ligger just nu på en sjätteplats med åtta poäng ned till Helsingborg på sjundeplats och endast två poäng upp till femman Linköping.

Falun och Mullsjö har mötts en gång tidigare denna säsong. Mullsjö var med länge i matchen och efter två spelade perioder var det likaläge, 3-3. Sedan blev det rena rama målkalaset i den sista perioden och Falun vann till slut med 10-4.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Mullsjö via SSL Play.