Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Dalen
DAL

"Dalen är alltid taktiskt disciplinerade"

12 februari 2018 21:37
HERR

Det vankas sportlovsmatch med gratis inträde för alla grundskoleelever när IBK Dalen kommer på besök till Nyhemshallen på tisdagskvällen. Förhoppningsvis får såväl en stor publik som tv tittare på Sportkanalen se en underhållande match när åttondeplacerade laget från norr kommer på besök. – Dalen är traditionellt sett ett lag som jobbar mycket hårt, kommenterar assisterande tränare Johan Kihlblom.


Dalen som innan landslagsuppehållet hade ett par tunga förluster med sig verkar ha samlat energi och kraft under VM-kvalet och lyckades faktiskt slå Linköping så sent som i söndags med 5-4. En match som svängde fram och tillbaka och då framförallt i mittenperioden där 7 av matchens 9 mål föll.

Mullsjö AIS å sin sida förlorade även dom med uddamålet men då i en bortamatch mot Falun där man faktiskt bara släppte in tre mål och höll nollan i 46 minuter.
– Från den matchen tar vi med oss den defensiva insatsen och hur vi växlade upp i det fysiska spelet i en tuff match. Vi hade även flera fina spelvändningar och bra tendenser övrigt i offensiven. Nu hoppas vi att vi kan höja oss något snäpp till för att få utdelning mot Dalen, analyserar Kihlblom.

Kihlblom påpekar också att Dalen alltid är taktiskt disciplinerade och att man har ett lag som jobbar hårt och spelar fysiskt. Med tanke på vad han just sa om att Mullsjö växlat upp i det fysiska spelet kan vi nog förvänta oss en tuff match från båda lagen.
– Dom är dessutom i en situation där dom jagar slutspelsplats och det kommer bli en tuff match. Det är viktigt att vi är noggranna och tålmodiga, avslutar Kihlblom.

Matchstart är 19.00 och som sagt gratis för grundskoleelever.