Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Mullsjö
MUL

Bortamatch mot FC Helsingborg

3 oktober 2018 06:30
HERR

Det är dags för Svenska Superligans femte omgång när vi besöker Helsingborg Arena och FC Helsingborg. Ett FCH som börjat knackigt och bara spelat in en poäng på tre matcher. Kan Mullsjö resa sig från förlusten senast och knipa tre bortapoäng ikväll?


Mullsjö
Mullsjö ligger placerade på en åttondeplats i en haltande tabell med fyra inspelade poäng på de tre inledande matcherna.

Kedjan Braillard, Eriksson och Vestlund har varit Mullsjö starkaste formation i inledningen av säsogen. Tillsammans på de tre första mtacherna har de skrapat ihop 15 poäng. Starkast i den trion har varit Anton Vestlund som har bidragit till nästan hälften av poängen. Fem mål och två assist har kommit från forwardens klubba. Kan Anton fortsätta sin fina svit mot FCH?

Helsingborg
Helsingborg ligger sist i serien med endast en poäng efter de spelat lika mot JIK i omgång två.

I Helsingborg är det trion Linus Nordgren, Jonathan Nilsson och Andreas Lindholm man bör hålla ett extra öga på. Även denna trio har producerat 15 poäng på tre matcherna och är därmed FCH's farligaste vapen framåt. Fagerhultbekante Andreas Lindholm är ett hot med sina passningar där han gjort sju assist på tre matcher. Får Mullsjö stopp på denna trion ikväll?

Matchstart 19.00 i Helsingborg Arena.

Se matchen på sslplay.se