LIND

Första hemmavinsten efter magisk vändning!

31 oktober 2018 23:12
HERR

Gillar man mål så var kvällens match i Nyhemshallen helt rätt. Totalt 21 mål varav 12 stycken gjordes av Mullsjö som därmed knep säsongens första trepoängare på hemmaplan. Eriksson och Vestlund bjöd båda på hattrick.

Första perioden är svängig. Lagen turas om att göra mål och perioden slutar 3-4 fördel Lindås.

Mittenperioden går Lindås starkast och går upp till en femmåls-ledning innan Kim Ganevik får in Mullsjös tröstmål i slutet av den andra perioden. Periodsiffrorna skrivs till 1-4 och totalt ledning för Lindås inför tredje perioden med 4-8.

Lindås börjar även den tredje perioden bra och gör sitt nionde mål för kvällen efter 01:07. Efter det målet kommer vändningen för hemmalaget. Mullsjö gör åtta mål i följd och vänder på matchen. 12:58 kvitterar Rikard Eriksson genom sitt tredje mål för kvällen. Vestlund gör ledningsmålet 14:21 och därefter tar Lindås ut målvakten och Mullsjö gör två mer mål i öppenkasse genom Vestlund och Svensson.

Tack vara den starka upphämtningen i tredje perioden kan Mullsjö inkassera säsongens första trepoängare på hemmaplan.

På fredag går bussen upp till Umeå för match mot IBK Dalen på lördag.

Matchen mot IBK Dalen ser du på SSLplay.se.