Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Kalmarsund
KAL

Läglig rekordvinst för MAIS

23 oktober 2019 21:11
HERR

Ettan kom tvåan kom, trean kom, fyran kom, fem... nä, ingen hade orkat läsa. 13-2 slutade onsdagsmatchen mellan Mullsjö AIS och Kalmarsund i Svenska Superligan. En extremt läglig urladdning för hemmalaget som därmed tar ett rejält skutt i tabellen och inte minst skapar självförtroende inför fortsättningen. "Jag är jätteglad", sa Tim Braillard till SSLplay efter matchen.


Redan efter första perioden ledde Mullsjö med 5-0 och sen fortsatte man bara att ösa på. Kalmarsunds man-man spel blev idag totalt utmanövrerad och även om Kalmarsund nog inte är nöjda med sin egen insats så ska man inte ta ifrån Mullsjöspelarna att de trummade på med snabba fötter och kvicka handleder över hela matchen. Man vann sin duell i matchen mot sin spelare i stort sett över hela planen och faktum är att Mullsjö och målvakten Jonathan Larsson bara var dryga sju minuter från att hålla nollan.

Matchen slutade till slut 13-2 och såvitt Mullsjoais.se redaktonen kan påminna sig har laget inte vunnit större någonsin i Svenska Superligan. Rätta oss gärna om vi har fel?

Ovan nämnda Tim "jätteglad" Braillard stod för fyra mål och blev utsedd till matchens lirare och tillsammans med Janne Zaugg och Pelle Tarenius hittade man varandra bra hela matchen. "Swisskedjan" hade stundtals lekstuga och en efterlängtad urladdning var ett faktum inför en glad hemmapublik.

Det blir knappast bättre inför jubileumsmatchen på lördag. Säkra din biljett för 30 kronor redan idag på mullsjoais.ebiljett.nu