Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
31 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Fredag
28 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Fredag
13 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Pixbo
PIX

Pixbo väntar i tisdagsmatchen

18 februari 2020 06:53
HERR

Förlust mot seriejumbon senast för ett desarmerat Mullsjö. Det innebär ett frustande och rejält revanschsuget hemmalag när seriesuccén Pixbo kommer på besök under tisdagen.


Å andra sidan lär väl motståndarna vara minst lika revanschsugna då man faktiskt förlorat sina två senaste matcher. Detta mot Höllviken och senast mot Dalen. En ovanlig känsla för laget från västkusten då man i år överträffat förväntningarna såhär långt och för tillfället parkerar på en andraplats. Visserligen med rejält glapp upp till suveräna Falun men också med betryggande avstånd ner till fyran Kalmarsund. Räkna alltså med en andra eller tredjeplats för rävarna från Mölnlycke i år.

Poängbäst i polkagrisrandiga Pixbo är Gustav Fritzell som gjort inte mindre än 65 poäng. Fritzell har dessutom blivit utsedd till lagkapten och är ordinarie i landslaget. En spelare att se upp med tänker du? Eh, ja.

Fritzell tillsammans med målvakten Jon Hedlund är nog en starkt bidragande orsak till årets succé. I Fair-playligan så är faktiskt Mullsjö aningen snällare än Pixbo och det lär behövas. Gästerna har nämligen gjort inte mindre än 25 mål i numerärt överläge och är med det bäst i serien. Martin Östholm och nämnde Fritzell är paret att se upp med i powerplay.

Mullsjö då? Jo, efter två raka förluster är man plötsligt rejält indragna i kampen om slutspel. En kamp som rent teoretiskt kan innehålla flera lag men som kanske i praktiken står mellan sex lag där Växjö just nu är de som inte får vara med när festen drar igång. Men faktum är att det kan gå väldigt snabbt och att känslan är att MAIS kan sluta såväl fyra som nia. Spännande så det förslår naturligtvis.

Inför kvällens match gör Isaac Rosén comeback. Passande att det är mot just Pixbo såklart då det är en förening han kan utan och innan efter att ha tillbringat flera säsonger i Wallenstamhallen. Återstår också att se hur många spelare som är tillbaka efter sjukdom och skada. Laguppställningen kommer som vanligt upp på sociala medier senare under dagen.

Biljetter köper du på mullsjoais.ebiljett.nu

Matchen sänds visserligen på Eurosport men innebandy ska ju upplevas live och framför TV:n kan ju ingen höra dig skrika...