Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Fredag
19 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Tisdag
23 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Fredag
09 Apr 1 match
Måndag
12 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Dalen
DAL

Stark slutspelsstart för Mullsjö

19 mars 2021 22:37
HERR

Kvartsfinalserien inleddes med en rivstart. Mullsjö tog täten i första perioden och trots en bättre start för Dalen i andra, kunde hemmalaget gå ifrån till en 5-0-ledning. Starkt påhejade av den åtta personer starka Blue Farmers-klacken.


Trots att Dalen kom in mer i matchen var segern aldrig riktigt hotad. Jonathan Larsson storspelade i mål och framåt var Mullsjös spelomställningar vassa. Matchen slutade 6-3 och det står därmed 1-0 i matcher.

Slutspelets premiärmålskytt Wille Knuthas om starten.
– Vi började bra, vi har fått bra stäm i femman och det känns bra att spela med Gustav, Simon framåt och Joel och Kasper på backpositionerna.

Vad säger du om matchen i sin helhet?
– Vi stänger ner dem ganska bra och vi släpper inte in något mål i fem mot fem så det är vi nöjda med. Framåt tycker jag vi skapar ganska bra chanser så en godkänd match.

Nu vänder kvartsfinalserien upp till Umeå och andra omgången som spelas på söndag. Mullsjöspelarna sätter sig i bussen imorgon bitti och är redan laddade.
– Ikväll kan man fira lite sen är det bara att nollställa inför nästa match. Bussen åker norr ut imorgon klockan 07:00, sen är det bara att ha lite kul på bussen och ladda om för nästa match, säger Wille Knuthas.

Kvartsfinal 2 spelas alltså på söndag i Umeå.
Matchen kan du se här: Sportexpressen play

Även nästa match kommer vi sälja halva potten, så håll utkik efter det här på hemsidan.
Swishnummer: 123 312 94 00