Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Onsdag
09 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Fredag
18 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Tisdag
22 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
DIF
DIF

Annandagsinnebandy i Nyhem!

25 december 2021 12:57
HERR

Imorgon söndag på Annandag jul är det återigen dags för fight i Nyhemshallen. Nykomlingen Djurgården som fortfarande väntar på sina första SSL-poäng kommer på besök med matchstart 17.00. Med de nya restriktionerna som införts har vår publikkapacitet reducerats väsentligt, så det är läge att köpa din biljett på direkten!


Mullsjö AIS inledde SSL-säsongen med att vinna tre raka hemmamatcher mot Kalmarsund, Storvreta och Dalen. Efter det har det nu i stället tyvärr blivit lika många raka förluster i Nyhem mot i tur och ordning Linköping, Falun och Pixbo. Därmed är det nu hög tid att bryta den dåliga trenden och se till att alla tre poäng stannar kvar i Västergötland igen, samtidigt som huvudstadslaget ska få vänta ytterligare minst en omgång på att få med sig sin första seger för säsongen. Biljetter till matchen köper du på denna länk.

Nya restriktioner På denna match tillåter vi max 500 i publiken och det är endast sittplats som gäller enligt de nya restriktionerna som infördes från och med den 23 december. Men i och med att vaccinationsbevis också krävs likt det var på förra matchen så är det inga avståndskrav att förhålla sig till mellan sällskapen på sittplats när åskådarantalet är maximerat till 500. Självklart ska vi dock alla tänka på att hålla avstånd i köer m.m. och stanna hemma om man är sjuk.

Godkänt vaccinationsbevis från eHälsomyndigheten samt giltig legitimation krävs för samtliga åskådare som är 18 år eller äldre på detta arrangemang. Åskådare som är strax under 18 år ska kunna visa giltig legitimation för att bevisa sin ålder.

Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen Covid-19. Är så fallet skall du medta intyg på detta till Nyhemshallen istället.

Kom gärna i god tid till matchen då inpasseringen kan komma att ta lite extra tid i och med kontrollen av vaccinationsbevis.

Välkomna till Nyhemshallen!