Lördag
01 Okt 1 match
Torsdag
06 Okt 1 match
Fredag
07 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Tisdag
11 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Tisdag
18 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Fredag
28 Okt 1 match
Söndag
13 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 2 matcher
Idag 2 matcher
Onsdag
07 Dec 1 match
Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Tisdag
27 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 2 matcher
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
04 Feb 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Falun
FAL

”Fantastiskt med slutspel en fredag i Nyhem”

23 mars 2022 16:11
KVARTSFINAL 3

Det blev förlust uppe i Dalarna i den tredje matchen i kvartsfinalserien för Mullsjö. Falun tog ledningen med 2-1 i matchserien och nu väntar retur på fredag i Nyhemshallen. Det var dock endast ett mål som skiljde lagen och känslan var att Mullsjö AIS kröp närmare.

– Jag tycker väl också vi var närmare i denna matchen än sist på bortaplan. Sedan har vi tyvärr fortsatt en period i matchen där vi släpper upp dom, vilket liknar match ett. Men skillnaden är att vi igår tog tillvara på våra starka perioder lite bättre, analyserar huvudtränare Johan Kihlblom.


Ingen har väl missat att Mullsjö i söndags spelade ut inför en högljudd hemmapublik i Nyhemshallen och kvitterade matchserien till 1-1. Förlusten igår där Falun tog ledningen med flera mål i slutakten men där bortalaget sedan endast var ett mål ifrån ett suddenavgörande gjorde emellertid att hemmasegrarna även i denna kvartsfinalserien är intakt. Ny match där Mullsjö står som hemmalag redan på fredag.
– Det är såklart otroligt viktigt och skönt med hemmaplan, vi känner oss starka i Nyhemshallen och vet att vi kommer leverera bra på fredag. Hittills har ju lagen försvarat sin hemmaplan i matchserien, och för vår del är allt fokus nu på att göra det igen på fredag så att vi får en bäst av tre de sista omgångarna, fortsätter Kihlblom.

Att draget kring matcherna i Nyhem är speciellt är ingen hemlighet och att det blir extra bra stämning på fredagskvällar vet vi också. Något tränaren också lyfter fram som viktigt för hela laget.
– Det ska bli helt fantastiskt med en viktig slutspelsmatch i Nyhemshallen på en fredag. Det blir inte mycket bättre och jag tror och hoppas på ett otroligt tryck där publiken bär oss framåt. Det var väldigt bra sist men jag tror att både vi och publiken har ett par växlar till att komma upp med och det ska vi se till att göra på fredag, avslutar Johan Kihlblom.

Klicka här för att köpa din biljett till fredagens match 3 i kvartsfinalserien mot IBF Falun.