Fredag
23 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Falun
FAL

”Fantastiskt med slutspel en fredag i Nyhem”

23 mars 2022 16:11
KVARTSFINAL 3

Det blev förlust uppe i Dalarna i den tredje matchen i kvartsfinalserien för Mullsjö. Falun tog ledningen med 2-1 i matchserien och nu väntar retur på fredag i Nyhemshallen. Det var dock endast ett mål som skiljde lagen och känslan var att Mullsjö AIS kröp närmare.

– Jag tycker väl också vi var närmare i denna matchen än sist på bortaplan. Sedan har vi tyvärr fortsatt en period i matchen där vi släpper upp dom, vilket liknar match ett. Men skillnaden är att vi igår tog tillvara på våra starka perioder lite bättre, analyserar huvudtränare Johan Kihlblom.


Ingen har väl missat att Mullsjö i söndags spelade ut inför en högljudd hemmapublik i Nyhemshallen och kvitterade matchserien till 1-1. Förlusten igår där Falun tog ledningen med flera mål i slutakten men där bortalaget sedan endast var ett mål ifrån ett suddenavgörande gjorde emellertid att hemmasegrarna även i denna kvartsfinalserien är intakt. Ny match där Mullsjö står som hemmalag redan på fredag.
– Det är såklart otroligt viktigt och skönt med hemmaplan, vi känner oss starka i Nyhemshallen och vet att vi kommer leverera bra på fredag. Hittills har ju lagen försvarat sin hemmaplan i matchserien, och för vår del är allt fokus nu på att göra det igen på fredag så att vi får en bäst av tre de sista omgångarna, fortsätter Kihlblom.

Att draget kring matcherna i Nyhem är speciellt är ingen hemlighet och att det blir extra bra stämning på fredagskvällar vet vi också. Något tränaren också lyfter fram som viktigt för hela laget.
– Det ska bli helt fantastiskt med en viktig slutspelsmatch i Nyhemshallen på en fredag. Det blir inte mycket bättre och jag tror och hoppas på ett otroligt tryck där publiken bär oss framåt. Det var väldigt bra sist men jag tror att både vi och publiken har ett par växlar till att komma upp med och det ska vi se till att göra på fredag, avslutar Johan Kihlblom.

Klicka här för att köpa din biljett till fredagens match 3 i kvartsfinalserien mot IBF Falun.