Tävlingspremiär i helgen och köp säsongskort!
Publicerad: 2023-09-07
HERR
Till helgen är det tävlingspremiär för säsongen när Mullsjö AIS och Fagerhult Habo IBK gör upp i ett dubbelmöte i Svenska Cupens sextondelsfinal. Först i Habo Sporthall under fredagskvällen och sedan ska det avgöras på söndag kl. 16.00 i Nyhemshallen vilka som går vidare till åttondelsfinal.

Biljetter till cupreturen köper du här. Missa inte detta heta derby!

Sedan en tid tillbaka är också säsongskortsförsäljningen till SSL-matcherna i full gång. Fortfarande finns det lite tid kvar att förse sig med en fast plats till samtliga hemmamatcher i grundserien till ett rabatterat pris i jämförelse med att köpa biljett till varje enskild match. Men i nästa vecka kommer försäljningen till hemmapremiären mot Kalmarsund den 24 september sättas i gång och då kommer många utav de bästa sittplatserna att bokas upp, så passa på att köp ett säsongskort innan dess.

Nyheter för säsongen
Nygammalt för säsongen är att spelarnas avbytarstolar är placerade på motsatt sida av planen i stället för på samma sida som långsidesläktaren, vilket gör att det inte längre kommer vara skymd sikt på de nedersta raderna. Och parkeringsavgiften som vi tidigare har tagit ut på herrlagets matcher är tillsvidare borttagen. Men stötta gärna föreningen på annat sätt i stället om du vill, till exempel genom att köpa en extra lott till halva potten eller något från vårt kioskutbud.

Robert Axell