Kritar på nytt kontrakt. "Det var självklart för mig att förlänga"
Publicerad: 2023-04-14
DAM
Vendela Sandstedt, vars kontrakt gick ut efter säsongen, väljer nu att förlänga med Mullsjö AIS och blir klubben trogen i ytterligare 2 säsonger. -Jag vet vad vi i damlaget vill uppnå och jag vill gärna vara en del av den resan, säger Sandstedt.

Vendela Sandstedt skrev A-lagskontrakt inför säsongen 2020/2021. Det hann bara bli 3 matcher i Mullsjötröjan den säsongen innan pandemin satte stopp för fortsatt spel. Säsongen därpå gjorde Sandstedt succé och vann den interna poängligan med 8 mål på 14 matcher. Kontraktet löpte ut efter den nyligen avslutade säsongen. Nu väljer den skicklige forwarden att förlänga med moderklubben.

-Det var självklart för mig att förlänga med Mullsjö AIS. Jag känner att jag trivs väldigt bra i föreningen men också med tränare, spelare och övriga personer runt om, säger Sandstedt.

Damerna fick in en ny tränarduo inför säsongen som var, vilka kom in med en ny spelidé och en tydlig målsättning för framtiden. Något som Sandstedt ser positivt på.

-Jag vet vad vi i damlaget vill uppnå och jag vill gärna vara en del av den resan. Slutligen är det en väldigt god stämning och bra sammanhållning i laget. Det är kul att komma och träna och spela matcher tillsammans, det är viktigt för mig.

Sportchef Hannah Grönhage är nöjd med att forwarden kritat på ett nytt kontrakt.

-I Vendela har vi en nyckelspelare som är viktig i truppen till nästa säsong.

Kontraktet är skrivet på 2 år.

Jessica Lagerstrand