Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
AIK
AIK
Borta
Mullsjö
MUL

Gnaget på bortaplan i helgen

27 oktober 2017 06:00
HERR

På lördag står AIK för motståndet då Mullsjö gästar Tibblehallen. Mullsjö som senast kommer från första bortavinsten genom straffsegern mot IBK Dalen. AIK fick senast se sig besegrade på bortaplan av Linköping.


AIK har haft en tuff start i årets upplaga av Svenska Superligan, bara två vinster på de sju inledande matcherna. AIK befinner sig på tolfteplats i tabellen tätt följt av Sirius och Team Thorengruppen. AIK som i senaste hemmamatchen bjöd på målkalas mot IK Sirius och vann matchen med 13-8. Tre mål kom från Andreas Stefansson klubba som också är AIK's bästa poänggörare med 9 mål och 12 poäng.

Mullsjö som tog första bortasegern senast i matchen mot IBK Dalen genom straffar siktar på att förlänga poängskörden på bortaplan.

En spelare som Solnapubliken bör hålla koll på är Kim Ganevik som gjort minst en poäng / match de första sju matcherna. Kommer Kim fortsätta sin svit även mot AIK? Med tanke på att AIK släpper in flest mål i serien så talar mycket för att det blir en åttonde match med poäng i för Kim's del!

Matchens sänds på SSLplay.se med start 18:25.

Nästa hemmamatch för Mullsjö är den 11 november då Team Thorengruppen gästar Nyhemshallen. Du kan redan nu säkra din plats HÄR