Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Thorengruppen
TTG

Team Thorengruppen gästar Nyhem på lördag

10 november 2017 14:17
HERR

Första matchen efter landslagsuppehållet blir mot Team Thorengruppen som gästar Nyhemshallen under lördagseftermiddagen. Ett uppehåll som resulterade i Svensk vinst i Euro Floorball Tour genom seger mot Finland och Tjeckien.


Det blev till slut två Mullsjöspelare med i truppen efter att Kasper fick ge ett sent nej till Landslagskaptenen Mikael Hill. Men Rikard Eriksson och Anton Vestlund fick kröna resan till Schweiz med en vinst i Euro Floorball Tour.

Men nu är det äntligen innebandy i Nyhemshallen igen. Mullsjö som innan uppehållet vann mot AIK på bortaplan med 4-3 genom mål av Sebastian Palmqvist i matchens sista minut. Team Thorengruppen kommer senast från hemmavinst mot Linköping med övertygande 6-3. Trotts den segern så ligger Thorengruppen på en trettondeplats i tabellen efter åtta spelade matchen.

Bättre har det gått för Mullsjö som ligger på en fjärdeplats på 15 poäng. Mullsjö som på de första åtta matcherna tagit vunnit hälften av dem efter full tid.

I Team Thorengruppen har Peter Reinholdt varit mest framgångsrik med sina 9 mål och en assist på sju spelade matcher.

I Mullsjö är det speedkulan Kim Ganevik som varit mest frekvent i matchprotokollet. Kim har gjort poäng i samtliga spelade matcher och står noterad för 14 poäng och 8 mål.

Väl mött i Nyhemshallen imorgon lördag, matchstart 16.00. Du köper din biljett enklast HÄR

Kan du inte se matchen live kan du se den på SSLplay med start 15.55.