Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Mullsjö
MUL

Tuff match i Wallenstamhallen väntar

10 januari 2018 12:22
HERR

Efter ett svängigt derby mot JIK väntar match redan ikväll igen. Den här gången åker spelarbussen mot Mölnlycke för en tuff match mot rävarna från västkusten.


Och det är ett Pixbo som har överträffat fleras förväntningar genom att för tillfället placera sig på en tredjeplats i serien. Även om man senast förlorade mot formstarka Höllviken får man anses ha en ganska god form med en vinst mot Helsingborg innan dess. Det är tredje och sista gången Mullsjö och Pixbo möts i grundserien den här säsongen. Första mötet spelades i Wallenstamhallen och där drog hemmalaget det längsta strået i sudden deat när man vann med 5-4. Även i Nyhemshallen vann man med precis samma siffror.

I laget huserar också hela seriens poängligaledare Max Wahlgren som hitills mäktat med 44 poäng på 20 matcher. I första matchen mot Mullsjö gjorde han ett mål och två assist och i matchen i Nyhemshallen gjorde han hela 4 av 5 mål för Göteborgslaget.

Beträffande Mullsjö AIS så slog man alltså Jönköpings IK senast i Nyhemshallen medan man, liksom Pixbo, förlorade mot Höllviken ganska stort innan dess.

En tät drabbning väntar alltså med all sannolikhet igen och du följer den bäst på plats i Mölnlycke såklart och om inte det är möjligt på sslplay.se