Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Mullsjö
MUL

Hemmafight mot Mullsjö - tar Sirius chansen?

1 mars 2018 11:30
Matchguide

Resultatet på onsdagen gick deras väg - nu ska Sirius själva göra jobbet. Seger är i det närmaste ett måste när Uppsalagänget jagar slutspel i hemmamötet med Mullsjö.


Sirius - Mullsjö

Torsdag 19:00 IFU Arena

Fem senaste Sirius: F, F, V, V, V

Fem senaste Mullsjö: V, F, V, F, V

När Helsingborg kvitterade och vände onsdagsmötet med Dalen firades det inte bara i Skåne. För samtidigt som FCH i princip kunde säkra sin slutspelsbiljett innebar förlängningsvinsten att Sirius fortfarande har rejäl kontakt med strecket. Laget spelar ikväll sin hängmatch, en chans för Sirius att kapa avståndet upp till tabellåttan Dalen till endast två poäng.

På förhand skiljer fem pinnar, med Sirius som tia med 37 poäng på kontot. Uppsalagänget har tre matcher på sig att hämta in avståndet och det är med andra ord segrar som gäller framöver. Det har det varit ont om i de senaste fighterna, där det närmast blivit dubbla nederlag. Innan dess hade Sirius en fin formkurva som man nu hoppas hitta tillbaka till.

Motståndet för kvällen är Mullsjö, västgötar som redan bokat in en plats i SSL:s kvartsfinalspel. Formen hos tabellsexan pendlar rejält och laget har varvat vinster med förluster en längre tid. Från helgen som var har Mullsjö en skön trepoängare med sig, det via 7-5 på bortaplan. Kim Ganevik och kapten David Gillek gjorde båda varsina två mål när Thorengruppen spelades ner till Allsvenskan.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Sirius-Mullsjö via SSL Play.