Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Storvreta
STO

Kan formstark Ganevik stoppa Storvreta?

6 mars 2018 11:30
Matchguide

Storvreta går fram som en maskin och kan säkra sin serieseger. Då hoppas Mullsjö sätta stopp för tabellettans segerrad, ledda av en glödhet Kim Ganevik.


Mullsjö - Storvreta

Tisdag 19:00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: V, V, F, V, F

Fem senaste Storvreta: V, V, V, V, V

I elva raka matcher har Storvreta gått segrande av SSL-banan. Uppsalalaget toppar tabellen i eget regi och har skaffat sig ett försprång på tvåan Falun som är tre poäng stort, dessutom med en match mindre spelad. Vinst i kvällens hängmatch betyder alltså att Storvreta kan fira serieseger redan inför helgens slutomgång.

Tabellettan tar sig söderut till svårspelade Nyhemshallen, där Mullsjö går för revansch efter sin senaste hemmaförlust mot AIK. Sedan dess har dock västgötarna plockat två raka vinster på bortamark och laget kommer stärkta till spel. Mullsjö är inför slutpsurten sexa, med ett visst hopp till platserna uppåt men också tre poängs marginal nedåt.

En spelare för Storvreta att hålla i schack ikväll är Kim Ganevik. Efter en tyngre vinter har den vane poängplockaren nu växlat upp ordentligt, med poäng i sju av de åtta senaste matcherna. När Mullsjö förra veckan förlängningsbesegrade Sirius (6-5) stod Ganevik för två nya assist. Nu ska han utmana Storvretaförsvaret i hemmaborgen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Storvreta via SSL Play.