Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Örebro
ORE
Borta
Mullsjö
MUL

Lyfter Gilleks poängform Mullsjö i sluttabellen?

9 mars 2018 15:00
Matchguide

Sjätteplatsen kan förvandlas till hemmaplansfördel. Mullsjö har viktiga placeringar att spela om slutomgången och borta mot redan SSL-klara Örebro är det David Gillek som ska visa vägen.


Örebro - Mullsjö

Lördag 17:40 Idrottshuset

Fem senaste Örebro: F, V, F, F, F

Fem senaste Mullsjö: V, V, V, F, V

År efter år har David Gillek öst in poäng i Mullsjötröjan. När SSL-säsongen 2017/2018 når sitt slut kan veteranen blicka tillbaka på ett sedvanligt starkt halvår, färgat av både mål och framspelningar. Och det bästa av allt för västgötarna är att klubbikonen bara växlat upp motorerna. I sin tolv senaste matcher har Gillek lämnat banan med minst en poäng på kontot och kaptenen är i hysterisk form.

Samma gäller Mullsjö, som vunnit sina tre senaste matcher. I tisdags slog laget till med ett riktigt styrkebesked när Storvreta mosades i hemmaborgen Nyhemshallen. Serieledaren sänktes med 13-8 i en riktig målfest, där Mullsjö blev första lag att besegra Storvreta på elva matcher. Trots vinsten placerar sig Mullsjö som sexa, men laget har bara tre poäng och tre plusmål upp till fyran Pixbo.

I lördagens avslutande omgång väntar bortafight i Örebro. Närkingarna har sedan tidigare säkrat upp sig för fortsatt SSL-spel, något som blev klart via AIK:s förlust i söndags. Örebro å sin sida föll visserligen i helgen (2-5 vs Linköping), men hade i matchen innan brutit sin förlustrad. Laget kan vid seger på lördagen klättra en placering i sluttabellen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Örebro-Mullsjö via SSL Play.