Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Mullsjö
MUL

Mullsjö gästar hemmastarkt Växjö

24 januari 2018 11:30
Matchguide

Växjö och Mullsjö har mötts två gånger tidigare denna säsong, där båda lagen tagit en varsin seger på hemmaplan. Nu ska Mullsjö som haft det tufft på bortaplan den senaste tiden försöka få ett hemmastarkt Växjö på fall.


Växjö - Mullsjö

Onsdag 19.00 Fortnox Arena

Fem senaste Växjö: V, V, F, V, V

Fem senaste Mullsjö: V, F, V, V, F

Växjö är starka på hemmaplan och har på sina elva matcher bara förlorat två stycken denna säsong. Den senaste kom för två omgångar sedan mot Pixbo som vann med 5-4. Det är just Pixbo som smålänningarna jagar i tabellen, Växjö har 45 inspelade poäng och Pixbo som ligger trea har 48. Men det är som sagt ett formstarkt hemmalag och Jesper Sankell har gjort poäng i varje hemmamatch den här säsongen, frågan är om Mullsjö kan få stopp på honom och hans Växjö?

Gästerna har visat fin form på senaste tid och har på de sex senaste matcherna fyra vinster och två förluster. Mullsjö har dock gått något trögt på bortaplan och har på de fyra senaste bortamatcherna endast en vinst. Västgötarna ligger inför kvällens möte på en sjätteplats och har tre poäng ned till Helsingborg och fem poäng upp till Linköping på en femteplats.

I omgång sex möttes de båda lagen för första gången denna säsong, även då i Fortnox Arena, och Växjö vann med 9-6. Mullsjö tog sedan revansch på hemmaplan i slutet av december och vann med 9-4. Sett till de två senaste mötena ser det alltså ut som det vinnande laget gör nio mål ikväll?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Växjö-Mullsjö via SSL Play.