SSL-SLUTSPELET

Det blev ett nervkittlande och tight drama i Uppsala senast. Mullsjö drog det längre strået i förlängningsspelet och sitter nu i förarsätet när serien har vänt ner till Västergötland för rond två.

Mullsjö - Storvreta

Torsdag 19:00 Nyhemshallen

Det var en ytterst rafflande och nagelbitande fight när Mullsjö gästade Storvreta senast. 15 mål gjordes i en match där Storvreta var först med att sätta sig i förarsätet. Trots det var det gästerna som gick ur den första perioden med en tvåmålsledning - 2-4.

I mittenakten var det fortsatt Mullsjö som hade kommandot, men i slutet kom Storvreta tillbaka och var bara ett mål ifrån en upphämtning. En sådan skulle också komma, trots att gästerna gick upp till 7-5 halvvägs in i den tredje. Mattias Samuelsson och Alexander Rudd satte varsin balja och tog mötet till en förlängning inför de välfyllda läktarna i IFU Arena.

Väl där kunde Anton Vestlund skjuta segern till Mullsjö drygt fyra minuter in och västgötarna tog således ledningen i semifinalserien som nu har vänt ner till Nyhemshallen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Storvreta via SSL Play.