Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Mullsjö
MUL

Rudd i högform - Storvreta jagar ledning

7 april 2018 10:00
SSL-slutspelet

Två möten har gett lika många uddamålsvinster för bortalaget. Dramatiken har varit total mellan Storvreta och Mullsjö, som vänder till IFU Arena för rond tre med en Alexander Rudd i poängslag.


Storvreta - Mullsjö

Lördag 13:00 IFU Arena

Det är kvitterat i semifinalserien mellan Storvreta och Mullsjö. Det såg Uppsalalaget till i torsdags, genom att segra på bortamark i en riktig nagelbitare. I en riktig kioskvältare till målfest pendlade ställningen fram och tillbaka. Mestadels var det Storvreta som höll sig i förarsätet och när matchen var över stod det även 8-9 på resultattavlan i Nyhemshallen.

Segermålet gjordes av Jimmie Pettersson, som genom att skjuta 6-9 avslutade en magisk minut. Storvreta hade då gjort tre mål på drygt 80 sekunders spel - ett ryck som fällde avgörandet.

Vinsten jämnade ut ställningen till 1-1 i matcher. Även det första mötet bjöd på stor dramatik, där Mullsjö då plockade med sig vinsten från IFU Arena i förlängning. Nu går semifinalduellen tillbaka till Uppsala för en tredje match och en spelare som västgötarna måste börja tygla är Alexander Rudd.

För efter en skadeförföljd och allmänt strulig säsong har forwardsstjärnan nu växlat upp. Två mål och två assist i den första semifinalen följdes upp av två nya framspelningar senast. Rudds sex poäng är dock inte bäst i Storvreta - Albin Sjögren har nämligen nått upp i sju pinnar. Vad gäller Mullsjö finns det också gott om formstarka namn, inte minst duon med David Gillek och Kim Ganevik.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Storvreta-Mullsjö via SSL Play.