Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
29 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match

Mullsjö siktar ännu högre med Klubbhuset och Oxdog

29 maj 2018 09:19

Mullsjö AIS har tecknat ett nytt avtal med företaget Evosport AB och svenska innebandymärket Oxdog som blir leverantör av innebandyprodukter till hela föreningen tillsammans med innebandybutiken Klubbhuset. – Oxdog är ett varumärke på frammarsch vilket harmoniserar helt med vår förening, säger Mullsjö AIS ordförande Pernilla Bernhardsson.


Avtalet som är tecknat på två år är skrivet som ett trepartsavtal mellan Mullsjö AIS, Oxdog och innebandybutiken Klubbhuset med huvudsäte i Göteborg. Avtalet är Mullsjö AIS bästa någonsin i detta slag vilket skapar stabilitet och framtidstro.

– Varumärket Mullsjö AIS har de senaste åren växt sig starkare i takt med framgångarna. Nu försätter vi den resan tillsammans med Klubbhuset och Oxdog som är offensiva och vill framåt. Något som helt går i linje med vart vi som förening vill, säger Bernhardsson.

Oxdog är självklart mycket nöjda med att signera SM-bronsmedaljörerna på ett tvåårsavtal. Mullsjö blir enda laget i världens bästa liga som fullt ut kommer använda Oxdogs produkter.

– Vi på Oxdog känner en otrolig stolthet och glädje inför vårt samarbete med Mullsjö AIS. Hela Mullsjö som förening står för mycket fina saker och har ett grundtänk som är sunt och går att relatera till. Vi ser mycket fram emot vara med på resan mot Globen och slutligen guldet, säger Mattias Eklund, försäljningschef & delägare Evosport AB.

Klubbhuset som mångårig samarbetspartner med Mullsjö känner väl till föreningen och är självklart glada.

– Mullsjö är en fantastisk förening. De kommer vara en toppklubb de kommande åren och vi ska tillsammans slåss om SM-guldet. Mullsjö vågar att satsa både på och utanför banan och tar sin egna väg. Det händer alltid något kul kring föreningen och vi delar samma värderingar, säger Erik Reichenberg, delägare Klubbhuset.