Stark andraperiod gav seger mot Pixbo

2 december 2023 13:00
HERR

Fredagsunderhållning i Nyhemshallen när Mullsjö vann mot Pixbo. En match där första perioden är jämn men Mullsjö leder med 2-1 efter två mål av poäng- och skytteliga ledaren Pelle Tarenius. Andra perioden är Mullsjös genom hela perioden och leder med hela 6-1 efter 40 spelade minuter. Sista perioden bli en nagelbitare där Pixbo reducerar fem gånger. Men de kommer inte närmare än 7-6 vilket blir slutresultatet. Periodsiffor 2-1, 4-0, 1-5.

Mullsjös Herrlag spelar två matcher i Nyhemshallen den kommande veckan.

Första matchen spelas nu på ondag den 6/12 kl 18:30 Då kommer Linköping IBK på besök till Nyhemshallen för den första matchen i kvartsfinalserien i Svenska Cupen.
Notera att alla biljetter kostar 30 kr.
Köp biljetter till den matchen HÄR.

Nästa match i Svenska Superligan spelas den 10/12 i Nyhemshallen då nykommlingarna Nykvarn gästar. Köp biljett till den matchen HÄR.